0

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

ΔΙΑΝΟΜΗ

Στόχος μας είναι η παράδοση όλων των παραγγελιών το συντομότερο δυνατό. Οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται στον ιστότοπο δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εγγύηση και βασίζονται σε προσεγγίσεις. Αυτό οφείλεται σε παράγοντες τρίτων, που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ

Η πολιτική επιστροφών στο διαδικτυακό μας κατάστημα ισχύει μόνο για ήδη κατεστραμμένα αγαθά που έχετε λάβει και δεν προκλήθηκε η καταστροφή από τον παραλήπτη μετά την παραλαβή. Μόλις επιστραφεί, θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, η οποία δεν θα περιλαμβάνει το κόστος της αποστολής και της συσκευασίας. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που φαίνεται να έχουν φθαρεί, πλυθεί ή δεν είναι σε αρχική κατάσταση. Συμπεριλάβετε το αρχικό τιμολόγιο / απόδειξη πώλησης όταν επιστρέφετε τα προϊόντα σας, διαφορετικά δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της επιστροφής. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην καταστραφούν στην ανάρτηση. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πακέτα επιστροφής αποστέλλονται με ανιχνεύσιμη, ασφαλισμένη υπηρεσία, καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε ευθύνη για αντικείμενα που έχουν υποστεί ζημιά ή χάνονται κατά τη μεταφορά. Παρακαλώ σημειώστε - Οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν μόνο τις επιστροφές αγαθών που αγοράστηκαν μέσω του ιστότοπου flowerkickz.com.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΜΑΣ

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στον ιστότοπο μπορούν να ακυρωθούν εάν ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή. Δεν γίνεται ακύρωση παραγγελίας αν το αντικείμενο έχει σταλεί.